Kevätkuulumisia

nasut

Tervehdys!

Hiljaisen vuoden jälkeen on uusia artikkeleita nyt työn alla toistakymmentä ja ajatuksissa toinen mokoma. Blogi on siis aktivoitumassa kesän myötä ihan oikeasti.  Uutta henkeä blogiin puhaltaa myös käsitöistä, luonnonmateriaaleista, villiyrteistä, sienistä ja monista muista luonnonantimista kirjoitteleva yrtti- ja sienineuvojaksi opiskellut puolisoni joka alkaa kirjoitella blogiin mielenkiintoisista aiheista artikkeleita. Hänen omat sisustussuunnitteluaiheiset sivunsa löytyvät osoitteesta www.elequus.fi Etenkin uniikkeihin koruihin painottuva LuonnonEle -osuus kannattaa käydä katsomassa.

Kevätpuuhiin tuli tänä vuonna harmillisia terveydellisiä hidasteita ja välillä näyttikin että moni homma jää tänä vuonna tekemättä. Mutta onneksi on hyviä ystäviä jotka auttelevat traktorihommissa ja eläinkuljetuksissa. Kasvimaat saatiin kuin saatiinkin käännettyä ja possutkin haettua vaikka itse olenkin joutunut olemaan paljolti sivustakatsojan roolissa.  Nyt alkaa kuitenkin jo pikkuhiljaa olla täysissä ruumiinvoimissa joten ehkäpä loppukesä mennäänkin sitten täysillä. Projektiaihioita ja suunnitelmia riittää, eikä palkkatyötäkin tekevänä tarvitse enää mitään kodin ulkopuolisia harrastuksia edes ajatella.

Uusia projekteja vastahanka -farmilla on useita menossa. Suurimpana mainitut kotitarvepossut, jotka saapuivat vastikään tontille. Lisäksi laajennettiin maissimaata johon on myös tulossa pieni lisätwisti kumppanuuskasvikokeilun merkeissä. Kanat tekaisivat kolme tipua sopivasti pääsiäiseksi ja vielä jännitellään ovatko nuo kanoja vai onko syksyllä ruokalistalla coq au vin. Meidänkin kotinurkille rantautuneen Reko -lähiruokapiirin myötä tarjolle on tullut mukavasti vähän harvinaisempiakin tuotteita, kyyttövasikasta lähtien. Näistä tulee kesän mittaan taatusti juttua lisää.

Mikäli harrastelet Instagram -touhuja, lisää Vastahanka -tili seurattuihin: http://instagram.com/vastahanka.fi

Samaten facebook -sivuistamme voi käydä tykkäämässä: https://www.facebook.com/Vastahanka

Vastaa